Publicado: 28 de Mayo de 2021

Bon dia a tothom, aquesta setmana us volem mostrar un regal que ens va fer un resident.

En Pau Solé, pagès de Matadepera i avi de El Pinar des de feia molts anys, ens va deixar el gener, i avui li voliem fer un petit homenatge.

Des del primer dia, va ser sempre un avi actiu i va estar treballant en l'hort i la flora de la residència, cuidant-ho igual que feia a la seva masia, amb passió i amor.

Per sorpresa, i a través d'una emotiva carta, ens va deixar el seu apreciat bastó, com a mostra d'agraïment pels anys viscuts amb nosaltres.

Avui, des de El Pinar, li volem agraïr el seu detall i recordar amb carinyo i amor els anys viscuts plegats.

Gràcies per tot Pau


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Buenos días a todos, esta semana os queremos mostrar un regalo que nos hizo un residente.

En Pau Solé, agricultor de Matadepera y abuelo de El Pinar desde hacía muchos años, nos dejó en enero, y hoy le queríamos hacer un pequeño homenaje.

Desde el primer día, fue siempre un abuelo activo y estuvo trabajando en el huerto y la flora de la residencia, cuidándolo igual que hacía en su masía, con pasión y amor.

Por sorpresa, y a través de una emotiva carta, nos dejó su apreciado bastón, como muestra de agradecimiento por los años vividos con nosotros.

Hoy, desde El Pinar, le queremos agradecer su detalle y recordar con cariño y amor los años vividos juntos.

Gracias por todo Pau