Publicado: 24 de Mayo de 2023

El Pinar promou l'exercici per a una vida activa i saludable


En un esforç per fomentar el benestar i la vitalitat entre els residents, les residències geriàtriques de la nostra comunitat estan implementant programes dexercicis de moviment. Aquests programes se centren a mantenir els nostres estimats adults majors actius i en forma, promovent una vida plena i saludable.


Segons estudis recents, l'exercici regular a la tercera edat té nombrosos beneficis, com ara:


Millora de la força i flexibilitat muscular.

Augment de la circulació sanguínia i la resistència cardiovascular.

Reducció del risc de caigudes i lesions.

Estimulació cognitiva i millora de l‟estat d‟ànim.

Enfortiment dels ossos i les articulacions.


El Pinar ofereix una varietat d'activitats físiques adaptades a les necessitats individuals dels residents. Algunes de les activitats inclouen:


Classes d'exercici suaus: Des d'estiraments fins a exercicis de resistència amb bandes elàstiques aquestes classes ajuden a millorar la mobilitat i la força muscular.


Caminades grupals: Els residents surten a caminar en grups, gaudint de l'aire lliure i socialitzant mentre es mantenen actius.


Ball: El ball és una excel·lent manera d'exercitar-se mentre es diverteixen. Les classes de ball són populars entre els residents, ja que promouen la coordinació i lexpressió corporal.


El Pinar també compten amb professionals capacitats, com fisioterapeuta, que brinden orientació i suport individualitzat per garantir la seguretat i el benestar de cada resident.