Publicado: 8 de Mayo de 2023

A la Residència Geriàtrica El Pinar, ens enorgulleix proporcionar als nostres residents un entorn càlid i acollidor on el seu benestar és la nostra màxima prioritat. Com a part del nostre compromís de brindar una atenció integral, hem integrat la fisioteràpia com una part fonamental dels nostres serveis, reconeixent els innombrables beneficis que aquesta disciplina ofereix als nostres estimats residents més grans.


La fisioteràpia, també coneguda com a teràpia física, té un paper crucial en la salut i la millora de la qualitat de vida dels nostres residents a les residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia. El nostre fisioterapeuta altament capacitat treballa en estreta col·laboració amb cadascun dels nostres residents per desenvolupar plans de tractament personalitzats que s'adapten a les vostres necessitats individuals.


Un dels principals beneficis que els nostres residents a les residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia experimenten a través de la fisioteràpia és l'augment de la mobilitat. A mesura que envellim, és natural que es presentin desafiaments físics, com ara la rigidesa muscular o la pèrdua d'equilibri. El nostre fisioterapeuta utilitza tècniques especialitzades i exercicis dissenyats per millorar la flexibilitat, enfortir els músculs i augmentar la coordinació, cosa que permet als nostres residents realitzar activitats diàries amb més independència i seguretat.


A més dels beneficis físics, la fisioteràpia també impacta positivament en el benestar emocional dels nostres residents a les residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia. En participar en sessions regulars de fisioteràpia, els nostres residents experimenten una reducció notable de l'ansietat, l'estrès i la depressió, fet que contribueix a un estat d'ànim més positiu i més sensació de benestar general.


La prevenció de caigudes és un altre aspecte fonamental en què la fisioteràpia exerceix un paper vital a les nostres residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia. Els nostres fisioterapeutes fan avaluacions exhaustives de l'equilibri i la marxa dels nostres residents, identificant possibles riscos i dissenyant intervencions específiques per minimitzar-los. A través d'exercicis d'enfortiment i tècniques de mobilitat, els nostres professionals ajuden a millorar l'equilibri i reduir significativament el risc de caigudes, cosa que és crucial per preservar la seguretat i la integritat física.