Publicado: 28 de Mayo de 2023

Des de els seus inicis, la Residència Geriàtrica El Pinar ha buscat millorar significativament la qualitat de vida dels residents mitjançant la implementació de la llibertat horària. En el passat, les residències geriàtriques operaven sota horaris estrictes, cosa que feia que els usuaris se sentissin com si perdessin el control de les seves pròpies vides. Tot i això, gràcies a aquesta nova mesura, ara tenen l'oportunitat de prendre decisions més autònomes i personalitzades en la seva rutina diària.


La implementació de la llibertat horària ha generat un canvi notable en la satisfacció i la felicitat dels residents. Ara tenen la llibertat d'escollir les seves pròpies activitats i horaris, cosa que em fa sentir valorada com a individu. Aquesta autonomia ha millorat el seu benestar emocional i la seva qualitat de vida en general.


A més, aquesta mesura ha fomentat la socialització i la participació en activitats recreatives. Tenen la llibertat d'escollir entre una varietat de programes i esdeveniments que s'adapten als seu interessos i preferències individuals. Això ha creat un ambient més dinàmic i enriquidor on compartim experiències, creem llaços d'amistat i gaudim de moments especials junts.


Un altre benefici important de la llibertat horària és la flexibilitat en els horaris dels àpats. Ara podem adaptar els nostres àpats segons les seves necessitats i preferències individuals. Aquesta flexibilitat els hi ofereix més comoditat i permet gaudir dels àpats.


És important destacar que aquesta nova mesura no implica una manca d'estructura o supervisió a la nostra residència geriàtrica. El personal de cura i els professionals de la salut continuen exercint un paper fonamental en la atenció i benestar. La llibertat horària s'implementa de manera responsable, assegurant les necessitats mèdiques i de seguretat estiguin sempre cobertes.


En resum, la implementació de la llibertat horària a la Residència Geriàtrica El Pinar ha tingut un impacte positiu en la qualitat de vida. L'autonomia que ara gaudeixen els fa sentir valorats i empoderats, mentre que la flexibilitat en els horaris d'activitats i menjars fomenta la satisfacció i el benestar. Estic agraït per aquesta nova mesura que ha transformat la nostra residència geriàtrica en un lloc on poden viure plenament i gaudir de la vida.