Publicado: 2 de Mayo de 2023

La relació entre la salut i el benestar humà i la natura ha estat àmpliament estudiada els darrers anys, i ha demostrat que passar temps en espais verds i connectar-se amb la natura pot tenir un impacte significatiu en la salut mental i física de les persones. En particular, s'ha demostrat que els jardins i els espais verds a les residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia poden tenir un efecte positiu en el benestar dels residents.
La residència geriàtrica El Pinar s'enorgulleix de comptar amb un dels jardins més grans i bonics de la zona, amb amplis espais verds, arbres, flors i plantes i còmodes seients a l'aire lliure. Aquest jardí no és només un lloc perquè els residents de la residència geriàtrica i centre de dia es relaxin i gaudeixin de la natura, sinó que també ofereix una varietat d'activitats i esdeveniments que promouen l'activitat física i la interacció social.
Els estudis han demostrat que el contacte amb la natura pot tenir un impacte positiu en la salut mental i física de les persones grans que resideixen en una residència geriàtrica, una residència per a gent gran o un centre de dia. L´exposició a la natura pot reduir l´estrès, millorar l´estat d´ànim i augmentar la sensació de benestar. A més, s'ha trobat que els espais verds poden millorar la funció cognitiva i la capacitat d'atenció a la gent gran.
La residència geriàtrica El Pinar es compromet a promoure el benestar dels seus residents de la residència geriàtrica, la residència per a gent gran i el centre de dia, i el jardí és una part important daquesta missió. El personal de la residència treballa per assegurar-se que els residents tinguin accés regular al jardí i les seves activitats, i s'esforça per mantenir el jardí en perfecte estat perquè els residents puguin gaudir de tots els beneficis.
En conclusió, la residència geriàtrica El Pinar entén la importància dels espais verds i els jardins per al benestar dels seus residents de la residència geriàtrica i del centre de dia, i ofereix un dels jardins més grans i bonics de la zona on hi fan activitats diàriament. L'exposició regular a la natura pot tenir un impacte significatiu en la salut mental i física de la gent gran, i la residència geriàtrica El Pinar s'enorgulleix d'oferir als seus residents de la residència geriàtrica, la residència per a gent gran i el centre de dia un entorn bell i saludable.