Publicado: 6 de Julio de 2015

Amb “Ningú l’estima més que tu, ningú el cuida millor que nosaltres”, la residència geriàtrica El Pinar es presenta com l’alternativa per aquelles famílies que necessiten una atenció ja professionalitzada pels seus estimats més grans.

La Residència

Situada en una localització privilegiada, la residència El Pinar es caracteritza per oferir als seus residents una atenció familiar, no només per la proximitat, integritat i tracte individualitzat, sinó perquè es pot considerar quelcom més que una residència, una gran família.

Amb 3.000 metres quadrats de jardí i a pocs quilometres de la muntanya, l’aire que es respira i les possibilitats que aquest indret dóna fa que activitats com la jardineria, hort o petit cultiu i d’altres activitats a l’aire lliure (pintura, karaoke i festes amb grups de cant coral entre d’altres) es converteixin en experiències úniques pels residents...i tot a només 10 km de Sabadell, Terrassa i a 30 km de Barcelona.

Amb una història de 15 anys, la residència El Pinar ha anat evolucionant en consonància amb les necessitats dels seus residents i familiars; amb la constant il·lusió de fer la feina ben feta, però sobretot, amb la satisfacció de continuar veient a familiars i residents compartir mirades càlides, somriures i històries que han perdurat de generació en generació.

La dimensió de El Pinar és un altre dels seus vaixells insígnia. Tenir capacitat per a 24 residents en modalitat d’estada complerta (de curta o llarga durada) i 7 places de centre de dia els permet ser molt més eficients en la gestió i curosos en el tracte. Tot i tenir una dimensió ajustada, disposa de totes les prestacions necessàries per oferir un servei punter. Gimnàs amb fisioterapeuta, animador sociocultural, neteja, bugaderia, perruqueria, podologia, assistència auditiva i menú a la carta complementen els serveis bàsics de metge, infermeria i farmàcia.

Com comenta la directora del centre, Carme Jiménez, “ja fa molt de temps que considerem que tenir un seguiment continu dels nostres residents és clau per saber en tot moment com reaccionar i és per això, que entre d’altres, col·laborem amb la Unitat de Cures Comunitàries del departament de Geriatria de l’Hospital de Terrassa”.

Jornades de portes obertes      

La Direcció està fent un esforç per fer el centre més accessible i conegut per a tothom. Encara que no hi hagi horaris especials de visita, la residència organitzarà una jornada de portes obertes mensual per explicar de manera més detinguda, organitzada i divertida les característiques de les instal·lacions i la tipologia de prestacions que s’ofereixen.

Per més informació podeu consultar al telèfon 937871747.