Publicado: 11 de Mayo de 2023

Els residents del Pinar han demostrat la seva creativitat i habilitats artístiques, creant belles pintures. El Pinar ha proporcionat un espai perquè els seus residents n'explorin la creativitat i es diverteixin en el procés, i el resultat ha estat impressionant.


L' alegria i els somriures a la cara dels residents en veure les seves creacions són la millor recompensa per al personal de la residència. A més, l'activitat també fomenta l'envelliment actiu i el benestar dels residents.


Des del Pinar, convidem a qualsevol persona interessada a visitar-los i veure les pintures en persona. Aquesta iniciativa és una prova més que l´edat no és una barrera per a l´art i la creativitat.


La importància de les residències geriàtriques, residències per a gent gran i centres de dia en el benestar i la qualitat de vida dels residents és indubtable. Ofereixen no només cures mèdiques i assistencials, sinó també espais per desenvolupar activitats i hobbies com la pintura.


Si estàs interessat en conèixer E Pinar Geriàtrics Terrassa, no dubtis a contactar-los. Serà una experiència inspiradora i enriquidora!